Hva er positiv låsende maskinvare?
Hva er positiv låsende maskinvare?

Video: Hva er positiv låsende maskinvare?

Video: Hva er positiv låsende maskinvare?
Video: Invasjon av russisk Ukraina PÅVIRKNING på Bitcoin Ethereum Mining Chia (Krypto News and Analysis) 2024, April
Anonim

Hva er positivt - låsing , og er det nødvendig for alle branndører? Maskinvare på branndørsamlinger må ha en aktiv låseskrue for å forhindre at trykket forårsaket av en brann skyver døren åpen og lar røyk og flammer spre seg.

På samme måte spør folk, hva betyr positiv låsing?

Generelt dette midler at hver branndør skal være utstyrt med en aktiv låsebolt, slik at når døren lukkes vil den klinke . Låsebolten til et låsesett eller brannutgangsutstyr ville gi dette positiv lås.

Videre må røykdører låses? Det gjør røykdører ikke ha til positivt klinke . Hvis en røyk dør har positiv låsende maskinvare selv om ikke nødvendig – den skal vedlikeholdes.

For det andre, hva er låsekast?

For at en branndørsamling skal fungere som designet og testet, er det kritisk for at døren skal lukkes og låst hvis/når det oppstår brann. Låsekast - Nylige utgaver av NFPA 80 angir ikke lenger det nødvendige låsekast – avstanden som klinke må projisere fra dørkanten.

Hvilken dørvurdering kreves for en 1 times vegg?

1 time 1 /3 Time (20 minutter) Disse åpningene er i korridorer hvor røyk- og trekkkontroll er nødvendig . Minstekrav veggvurdering er 1 time . En - time rangerte dører brukes i vegger mellom rom, som også typisk er en - time vurdert . Dører med 3/4- time Brannvern rangeringer er brukt i en - timers vegger.

Anbefalt: