Trenger du lisens for å kjøre vannscooter i NJ?
Trenger du lisens for å kjøre vannscooter i NJ?

Video: Trenger du lisens for å kjøre vannscooter i NJ?

Video: Trenger du lisens for å kjøre vannscooter i NJ?
Video: SALTO FRA 15 METERS BRO!! - VLOG 99 2024, Mars
Anonim

En båt tillatelse og New Jersey Båtsikkerhetssertifikat er nødvendig til operere et fartøy eller vannscooter - vannscooter eller bølgeløper - på ikke -tidevann av New Jersey . En båt tillatelse er ikke nødvendig for fartøyer uten motor. EN tillatelse kan fornyes ved å følge trinnene ovenfor for å få initialen tillatelse.

På samme måte kan man spørre, hvordan får jeg et vannscooterlisens i NJ?

For å få tak i en BÅT TILLATELSE , gå til din nærmeste NJ Division of Motor Vehicle Commission Facility, ta med din NJ Båtsikkerhetssertifikat og sjåføren din Tillatelse og søke om båt tillatelse - som er en påtegning fra deg NJ sjåførens tillatelse . Husk: Med tidevann = ett kort, uten tidevann = to kort.

Kan du i tillegg kjøre båt med PWC -lisens? Du må ha en vannscooter ( PWC ) førerkort til kjøre en PWC i hvilken som helst hastighet. EN PWC er et fartøy med et helt lukket skrog som kan kjøres stående, liggende, sittende på skrå eller knelende, og inkluderer jetdrevne surfebrett og jetski.

Så, hvor gammel må du være for å kjøre vannscooter i NJ?

16 år gammel

Hvem trenger en NJ -båtlisens?

Alle personer som er 13 år eller eldre, men under 16 år, må fylle ut en godkjent Båttrygghetskurs for å drive et drevet fartøy.

Anbefalt: