Hvordan får du av en fast fordelerrotor?
Hvordan får du av en fast fordelerrotor?

Video: Hvordan får du av en fast fordelerrotor?

Video: Hvordan får du av en fast fordelerrotor?
Video: Hultafors Speed Vinkel HF-257010 /Robust Vinkel /Vinkel til håndværker /MRS Vinkel 2024, April
Anonim

Vikle en fille rundt skaftet på en lang flat skrutrekker for å gi en liten innflytelse mot distributør bolig. Jeg trykket også litt på sidene av den med baksiden av skrutrekker for å overtale den til å komme av . de er alltid sittende fast på. Den beste tingen å gjøre er å spray-smøre den og lirke.

Derfor, hvordan frigjør du en fast distributør?

Kroil, Liquid Wrench eller PB blaster og la det trekke. Gjør dette hvis du kan bruke en liten mengde varme. Varm opp distributør akselen forsiktig så nær blokken som mulig. Trekk nå raskt varmekilden og kjøl den raskt ned med WD-40, og prøv umiddelbart å snu distributør.

På samme måte, hvordan fungerer en distributør? De distributør er komponenten som overfører spenningen fra tenningsspolen til tennpluggene. De primære komponentene i distributør inkludere rotoren og hetten, der førstnevnte spinner inne i sistnevnte. Hetten har utgangskontaktene. De distributør drives av motorens kamaksel.

For det andre, hvordan fjerner du rotorene fra en Honda-distributør?

Fjern den lille skruen fra siden av rotor med Phillips-skrutrekkeren og trekk i rotoren av akselen i en bevegelse utover. Avhengig av hvor rotor stoppet, kan skruen være i noen vanskelige posisjoner. Ikke under noen omstendigheter prøv å snu rotor for hånd.

Hva gjør en fordelerhette?

Fordelerkapper og rotorene er ansvarlige for å sende spenningen fra tennspolene til motorens sylindre for å antenne drivstoff-luftblandingen inne og drive motoren. Spolen kobles direkte til rotoren, og rotoren spinner inne i fordelerhette.

Anbefalt: