Tilbyr Costco billån?
Tilbyr Costco billån?

Video: Tilbyr Costco billån?

Video: Tilbyr Costco billån?
Video: Новые товары в Costco // Недельная закупка // Влог США 2024, Kan
Anonim

De Costco Auto Programmet tillater Costco medlemmer til å kjøpe rabatterte biler gjennom deltakende forhandlere. Programmet gjør mange av de vanskeligste delene av å kjøpe en bil - som forskning og forhandlinger - lettere. Men det begrenser også kundens alternativer på noen områder.

Angående dette, er det en god avtale å kjøpe en bil gjennom Costco?

Ja, det er en God avtale , Men det er forbehold. Det er det samme med biler . Du kan Kjøp en bil på Costco gjennom de Costco Auto Program og få en forhåndsavtalt, bunnpris på stort sett alle bil . Men får det avtale er ikke alltid lett.

Og hvordan fungerer det å kjøpe bil gjennom Costco? De Costco Auto Programmet kobles til Costco medlemmer til deltakende forhandlere som tilbyr reduserte priser på nye kjøretøy. For å bruke den, ringer medlemmer til a Costco servicesenter eller koble til foretrukket kjøretøy i CostcoAuto.com -katalogen - inkludert detaljer som merke, modell og modellår - og velg bil.

hva er Costco -prisen på biler?

Forhandlerne betaler Costco et gebyr på mellom $ 300 og $ 500 for hver bil som er kjøpt gjennom programmet. Det er her noen føler Auto Å kjøpe program er litt misvisende.

Tilbyr Costco utvidede garantier på biler?

Når det gjelder tredjepart garantier , gjøre et søk etter utvidet bilgaranti ,” og du vil finne et overraskende antall alternativer, selv om det er færre enn du ville hatt for år siden. Sist gang jeg skrev om disse tingene, Costco tilbød utvidede garantier . Nå gjør de ikke det.

Anbefalt: